Over

Eens even kijken, mijn naam is Mirthe Valentijn. Geboren in maart 1979 in Hoorn, als 2e kind, na broer Tjerk (1976). Ouders Leo, 8e van 10 West-Friesche kinderen en moeder Marianne, nakomeling van drie in Leeuwarden. Ben getogen in Hazerswoude Rijndijk en nu woonachtig in Leiden. Dat laatste doe ik in een oud wevershofje uit circa 1880. Heb er inmiddels al het nodige aan verbouwd, maar er staan nog voldoende klussen op de todo list.

Opgeleid aan de School voor Communicatiesystemen, Faculteit Communicatie en Journalistiek, Hogeschool van Utrecht. Werkzaam als webontwikkelaar bij New Story, voorheen Aan Zee en daarvoor e-Vision, voordat we fuseerden.

Door de jaren heb ik gewerkt aan verschillende projecten van diverse formaten. De laatste jaren veel in de non-profit hoek, met klanten als WNF, Vogelbescherming, Omroep Max & Trimbos Instituut. Voor meer informatie en zakelijk contact, zie mijn LinkedIn profiel.

Ik ben online sinds 1995, mijn site bestaat sinds 1996. Eerst bij De Digitale Stad (DDS), later bij GeoCities. En sinds 2001 hier, op mijn eigen domein. Eerst met een eigen systeem, toen lange tijd met Wordpress en sinds 2020 met Kirby CMS.

Als muziekliefhebber met een voorkeur voor metal en de bijbehorende concerten, tref ik gelijkgestemden graag op Last.fm. Ook lees ik graag, zit ik te vaak in de bioscoop en ben ik geïnteresseerd in fotografie, de resultaten hiervan kun je bekijken op Flickr. Als laatste nog een link naar informatie over de stamboom van de families Valentijn en Schoonhoven.

Contact opnemen? Op Twitter tref je me als @Mirthe, mailen kan via hallo@mirthe.org.