Geschreven

WFH

Nu de restricties weer wat los gelaten worden, zeker in de VS, zie je steeds meer analyses en voorspellingen over waar we heen gaan qua thuiswerken. Waarschijnlijk zal een hybride vorm van deels op kantoor en deels thuis de toekomst hebben.

Wat mij betreft prima, af en toe naar kantoor voor de sfeer en voor essentieel overleg, maar in je eigen omgeving het uitvoerende werk doen, waar je toch meer focus voor nodig hebt. En ook niet te vergeten, baas over je eigen thermostaat en de muziekkeus. En de dagen met het beste weer uitkiezen, zodat ik niet weer in een storm naar Noordwijk hoef te fietsen. Haha! Kortom, ik ben pro-hybride.

Lees verder

Fietsen

Er is wel één voordeel van dat hele Corona gebeuren, in allerlei landen hebben De Mensen het fietsen omarmt. In verschillende grote steden worden nieuwe fietspaden geopend. Op bepaalde plekken worden zelfs auto's geweerd, zodat voetgangers en fietsers met gepaste ruimte kunnen bewegen. Ben benieuwd of dit doorzet, of dat de macht van de autobestuurder toch de overhand krijgt als de wereld weer wat meer naar de oude situatie teruggaat.

Lees verder

Decennium

Met het einde van het jaar, komt ook het einde van dit eerste decennium van deze nieuwe eeuw in zicht. Nou ja, het ligt er een beetje aan waar je begint met tellen, maar toch. Dus zoals altijd in december worden we doodgegooid met 'Beste van het jaar' lijstjes, maar nu ook nog met 'Beste van het decennium' lijstjes. Hier een paar die eruit sprongen..

Lees verder

Miscellaneous

Just a few things I felt like sharing.

Black metal and specs

They're making fun of Black Metal. I do appreciate the music, but the author is right. The look can be hilarious. I just read Why specs matter. Most developers are morons, and the rest are assholes. Gotta love that analogy.

Weekend reading

Stanley Kubrick
A bunch of articles I plan to read but don't have time for at this very moment.Most links are taken from kottke.org.

News

Check out Lines Online which allows you to colour in the newsphoto's of the day. Very cool.